Hipp Hipp Hurra

Hipp Hipp Hurra

Idag fyller jag år och det är vanligen något jag tycker om att göra, även om jag inte brukar fira det något särskilt. Jag ser det som att jag har hängt med ett år till och jag är även en sådan där konstig prick som tycker det är roligt att få hälsningar på FB och liknande av folk jag kanske bara hör av just idag – i min värld ser jag alla hälsningar som en trevlig gest och jag är på riktigt tacksam att man ägnade mig några sekunder av dagen. Jag kommer nog aldrig förstå de som kan sura över sådant eller som gömmer sin dag ”för att se vilka som är riktiga vänner”.

Jag är lite besviken på alla företag jag handlar av, inte en grattishälsning än, vill de inte tjäna mer pengar på mig?! Haha. Kan ju ha att göra med att jag stängt av rätt många reklamemail. Jag sörjer inte så mycket, har en hel del på ingång ändå.

Jag hade velat vara gladare idag dock, tyvärr har jobbet ändå gnagt sig in i mig och jag har fått kämpa med tankarna i påsk och allt det positiva jag såg är just nu dolt igen bakom ett svart moln. Jag vet att det inte borde vara så, men det är svårt. Jag har varken skött kost, motion eller annat. Mina fingrar är söndergnagna och jag har inte vågat ställa mig på vågen än, då jag riktigt känner hur svullen jag är.

Men det är min dag idag och TAMEJFAN om jag inte ska ta tillbaka den med buller och bång nu! Steg ett: vägning (med tillhörande acceptans), steg två: en skön dusch, steg tre: vatten och kaffe (skippar frukost helt enkelt för att jag inte är ett smack hungrig än). Sedan är det jobbdags och jag SKA INTE LÅTA DET KOMMA MIG INNANFÖR SKINNET. Inte idag, inte igen.

Grattis på mig!

Ett svar på ”Hipp Hipp Hurra

  1. Skickar ett fång med grattishälsningar på dagen 🙂 och ett ännu större fång med mental styrka så att du orkar igenom dagen utan att implodera! 👍🌺🌞

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.