Tack tack

Tack tack

Igår var det avtackning och idag var det sista gången jag träffade utvecklarteamet. Nu är det en veckas jobb kvar och dagarna fylls upp som vanligt så någon nedgång märker jag inte direkt av. Men naturligtvis har jag själv zoomat ut en hel del nu. Det enda jag har kvar att reda ut är vilka filer jag bör spara över privat och var fasen senaste kreditkortet kan ha hamnat.

Det var en trevlig avtackning, känns bra att få ett värdigt avslut och jag har många fina kollegor som vill mig väl och genuint menar det. Många chefer som vill att jag hör av mig också om jag vill tillbaka, haha. Jag har ett gott rykte och det är jag stolt över. Jag kontaktade några gamla chefer i veckan då jag behövde lite referenser och bemötandet var väldigt bra. Egentligen vet jag inte varför jag inte kollat runt lite med dem, men jag tror helt enkelt jag ville bort helt.

Jag ser fram emot att få släppa detta jobb helt nu och fokusera framåt. Hoppas såklart på också att snart ha klart uppdrag för hösten så att jag kan fokusera på att vara ledig (och förstås förbereda mig lite).

Vikten är där den är, jag har i alla fall fått till två tuffa pass i veckan + att jag varit hemifrån tre dagar vilken ger lite extra vardagsmotion. Idag gick jag till tåget, hoppas få mannen att hämta mig då jag har två kartonger sockerfri lemonad att frakta hem.

Idag har jag varit i Malmö och jag har insett att det är relativt ”smidigt” att pendla dit även för mig som bor i obygden. Lite typiskt att jag kommer på det nu då jag faktiskt ratat att söka jobb där för att jag trodde det var för långt bort. Men inget är ju ristat i sten. Jag vet, det är lätt att tycka att det är smidigt och roligt nu när solen skiner och dagarna är långa. 🙂 Men jag har saknat städer, det är ett faktum. Att bo i en byhåla är en utmaning när man bara är där.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.