Final countdown

Final countdown

Sista veckan, nu börjar det bli allvar.

Jag trodde faktiskt jag vid det här laget skulle ha lite mer oro över att lämna tryggheten, men än så länge är det lugnt. Jag tror jag insett att oavsett vad som händer så kommer jag att hantera det. Plus att jag verkligen behöver det här avslutet, har insett hur lättirriterad jag är hela tiden. Det gör mig gott (tror jag) att bli totalt ny på jobbet efter 21 år.

Väntar med spänning på att höra vad som händer på nya jobbet, efter intensiva veckor med många krokar utkastade har det varit tyst ett tag nu. Det hade såklart varit skönt att veta vad som händer i augusti, men än finns det tid.

På måndag kommer det vara oerhört konstigt att inte ha ett jobb längre. Jag har aldrig haft ett break innan, alltid hoppat från en tjänst till en annan och under åren här ofta haft ena benet kvar i det gamla  lite för länge. Nu är det verkligen en clean break. Jag kanske ligger i fosterställning måndag morgon, vem vet? 😀


Och när man talar om trollen så kommer en intervju flygande!

 

 

Ett svar på ”Final countdown

  1. Nä… jag tror du kommer vakna på måndag morgon med ett stort ”Aaaaah!” och en känsla av total frihet. Använd sommaren till att programmera (😆) om dig och hitta det inre lugnet. Vi människor är betydligt bättre på att gå från upptagenhet till semesterläge, än tvärtom ☺️☺️☺️.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.