Adjö adjö

Adjö adjö

Ännu en adjö-show avklarad, idag på det stora avdelningsmötet.  Man får lov att säga att jag är rätt bra på att improvisera vid det här laget, fick till ett rätt bra tal (trots mick). Nu återstår att göra klart en excelfil (förmiddagens bestyr) och lämna in alla attiraljer.

NU börjar det allt kännas lite. Det är ändå 21 år av minnen som väller fram nu och det ska jag säga, HR är bra på både välkomnanden och avsked (vilket jag också sade åt dem).

Samtidigt är jag förväntansfull och lagom nervös inför hösten. Pratade med min nygamla kollega i morse och det gjorde mig lugn igen. Ska bli kul att återknyta bekantskapen med henne.  Inte helt omöjligt att vi hamnar på samma ställe faktiskt. Men det tar vi då.

Nu ska jag djupandas och ta en sista funderare på om jag glömt något.

Jag överväger liiiite att vara med på ett utomhuspass med Soma Move i morgon som ett slags avslut. Det som talar emot det är att jag inte kört Soma Move på mycket länge, antagligen inte alls i år. Det är mycket handleder och när man är så tung som jag gör det väldigt ont snabbt. Det går naturligtvis att anpassa. Jag fattar ett beslut på det i morgon då jag ser dagsform + väder. Tänkte INTE ta sjutåget i morgon om jag säger så. 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.