Bröd-bonanza!

Bröd-bonanza!

På torsdagar har mitt kontor allmän frukost. Då brukar de flesta ta sig in har jag förstått och efter idag förstår jag varför. Massor av varmt och nybakat bröd, gott pålägg, juicer av de flesta slag osv. Och noll begränsning! Man äter tills man skäms, och det är det skönt nog ingen som gör här. Fullkomligt livsfarligt, haha. Ny som jag är hade jag dessutom med mig mackor till lunch, så min mage är som en kolhydratstickande glutenbomb, redo att detonera när som. Men ack så gott!

Idag var jag annars akut trött hela förmiddagen, men piggade i efter mastodontfrullen + att jag och en annan väntande konsult fick tips om att leta kurser på Udemy. Nu har jag fyra stycken i min katalog, två rabatterade och två gratis (företaget betalar de rabatterade) så nu har jag saker att göra tills jag startar. Har även fått tips på lite andra kurser där man kan ta cert utan alltför mycket strul, ser alltid bra ut i CV:t.

Jag har även bokat klipptid på måndag, ska bli spännande att se hur det blir. Jag valde ett ställe som ligger hyfsat nära och som hade bra omdömen. Jag bokade inte färgning denna gång då jag vill diskutera med dem först då jag är ny för dem. Jag är dessutom lite sugen på förändring. Jag är lite trött på att vara en färgpyts, även om det är kul att sticka ut. Nackdelen med kort, färgglatt hår är att man får en viss stämpel. Jag har mer än en gång fått inviter från tjejer på barer t ex. Inget problem i sak (det är ju en komplimang), men det är falsk marknadsföring från mitt håll. Sedan gillar jag inte att vara förutsägbar, nu har det varit väldigt många år av liknande frisyrer och då är det hög tid att bryta mönstret. Jag är mer än ett färgglatt hår liksom.

Överlag känns det som en bra start på hösten. Japp, jag tänker inte låtsas som att sommaren är kvar när jag sitter här i stickad tröja och ändå huttrar lite. Klart jag hoppas på lite brittsommar, men det får då bli en bonus.

Just i detta nu ser jag allra mest fram emot ett glas vin med min man i morgon kväll. När båda jobbar (och jag inte sitter hemma) ses vi inte så mycket om dagarna när han har sitt eftermiddagsskift. När han väl kommer hem är jag alltid attacktrött och orkar knappt hålla ögonen öppna. Inget vidare sällskap alltså.

Idag fyller också vår fyrbening 17 år, det är imponerande! Hon firade det med att slakta en mus i natt. Tredje på kort tid. Inte illa för en innekatt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.