Invägning

Invägning

Igår var det dags för en första officiell vägning efter sommaren. Med tanke på avslutet hade jag stålsatt mig för katastrof, kanske tresiffrigt. Av den anledningen vägde jag mig även utan att titta i måndags för att ha något att trösta mig med.

Döm om min förvåning när jag såg att jag väger samma eller till och med lite mindre som tidigare i sommar. Tydligen gör jag något rätt.

Dock har jag fått en riktigt envis halsbränna, vet inte om det är sviter från penicilinet eller annat. Hittills har jag bara använt samarin, men jag tror jag behöver något annat. Praktiskt att sitta mitt i smeten då och ta en snabb sväng till apoteket 40 m från kontoret. Köpte omeprazol + mjölksyretabletter på onödan och än så länge har det skött sig.

Igår fick jag det officiella startdatumet för mitt uppdrag, så nu är det i hamn. Tyvärr inga tider än, så jag vill inte boka tåg och hotell innan jag vet mer. Naturligtvis går första tåget från mitt så korkat att det är framme i Hässleholm en minut EFTER att tåget vidare har gått, så det lutar åt taxi om de ska ha mig där vid 8.

Fjärde arbetsdagen på gång och nu börjar det kännas i kroppen. Det tar ju ett tag att vänja sig vid tidigare morgnar och pendling. Jag kan avundas de som bor nära sina jobb, men med det sagt vill jag inte flytta på mig.

Igår köpte jag två nya små handväskor (kunde inte välja) och en liten plånbok. Försöker minimera det jag bär på om dagarna. Fick en snygg axelväska i brunt skinn på jobbet och jag valde den över ryggsäck även om det inte är lika praktiskt. Ryggsäckar har jag för den delen i drivor hemma om det kniper. Jag har även en underbar handväska idag, men just i jobbet är den onödigt stor. Jag vill ha något så jag kan bära med mig mobilerna hela tiden. Livet som kvinna utan fickor.

Nästa ilandsproblem är att jag hade behövt gå till en frisör. Jag vet bara inte vart jag ska gå. 😀

2 svar på ”Invägning

  1. Nämnde du inte att det är natrium i penicillinet? Det är ju salt. Av salt mat får man lätt halsbränna. Så den teorin stämmer nog. Hoppas det ger sig snart!

    1. Jajamen. Jag svällde något oerhört, är lite känslig för salt. Idag har jag inte känt något än, så det verkar fungera.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.