Spinnande!

Spinnande!

Då har jag testat spinning för första gången! Lite klurigt att ställa in cykeln rätt, jag tror jag skulle haft sadeln mer bakåt då lår och rumpa ville slå i när vi skulle stå upp + att knäna tog lite stryk. Det är säkert en vanesak också. Bra motion hur som helst.

Dock var det segt att stiga upp tidigt och resa en dag till, jag hinner ju inte landa. Av den anledningen hade jag heller inte lunch med mig, det fanns ingen ork att ens fundera på det igår. Jag hade naturligtvis kunnat handla något efter passet, men jag hade ingen lust. Dels var jag inte hungrig, dels lovade jag handla hem subwaymat idag och då kan jag inte moffa fet lunch också.

Jag vet att folk tjatar om att man måste äta när man motionerar, men jag har mitt sätt och kalorierna kommer att ramla in oavsett. 😄

Idag åt jag rejäl frukost på inrådan av kollegan som höll i passet, men det funkar inte riktigt för mig. Då blir det snett efteråt som nu plus att jag mådde lite illa. Jag föredrar att känna hunger efter passet och äta av den anledningen. Jag vill inte äta förebyggande, jag är inte elitidrottare. Jag är en fet tant utan rätt hungersignaler och med en ätstörning som söker varje ursäkt för att moffa. Jag behöver äkta hunger.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.